מאפה לחם בשר ופטריות

מאפה משגע של לחם עם בשר ופטריות  הכינה האלופה – חני קונאשוילי 

המרכיבים-
500 גרם קמח
1כף שמרים יבשים
1אבקת אפיה
1ביצה
1כף סוכר
רבע כוס שמן
כפית מלח
עד 2 כוסות מים פושרים.
הכנה
לערבב קמח שמרים אפיה וסוכר.
להוסיף ביצה שמן כוס מים.
ללוש כשתי דקות .
להוסיף מלח ואת הכוס השניה של המים בהדרגה.
הבצק צריך להיות גמיש לא דביק ולא יבש.
ללוש עוד 7 דקות.
לשפוך מעל הבצק 2 כפות שמן ועם היד לעגל לכדור חלק.
להכניס לשקית להתפיח להכפלה.
להוריד את הבצק על שיש מקומח קלות.
לחלק ל 15 כדורים או פחות לפי הגודל שתירצו.
לעגל לכדורים חלקים.
להניח על נייר אפיה במרווחים.
להתפיח 20 דקות.
לקחת כוס לעשות שקע עם הכוס בבצק.
למלא במילוי.
להבריש בביצה +כף מים+כפית שמן.
לאפות ב 190 מעלות להזהבה.
למילוי-
2 בצלים קצוצים דק לטגן להזהבה קלה.
להוסיף 300 גרם בשר טחון לערבב עם מזלג לפורר שלא יהיו גושים.
להוסיף סלסלת פטריות פרוסות או קופסת פטריות חתוכות מסוננות.
להוסיף כף גדושה ממרח/פסטו עגבניות מיובשות(מוסיף המון).
מלח.פלפל שחור.כוסברה יבשה טחונה.
לערבב ולבשל כ 3 דקות.
לקרר לפני המילוי.
****אני אפיתי בטורבו***
***כוס מידה 240 מיל***
בהצלחה חני❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *