תפוחי אדמה מעוכים בתנור

צילום – חנן טננבאום

תפוחי אדמה מעוכים בתנור – אחד המתכונים הכי קלים וטעימים

קרדיט תמונה – חנן טננבאום

המרכיבים-

כ- 30 תפוחי אדמה קטנים או בינוניים

תבלינים-

מלח, פלפל שחור גרוס

טימין/רוזמרין

מעט פפריקה

צ'ילי חריף

שמן זית

אפשר להוסיף עוד תבלינים אחרים כמו כורכום או פילדלפיה

ההכנה –

נבשל את תפוחי האדמה שלמים במים כ- 15 דקות

נסנן היטב

נעביר לקערה עם כל התבלינים ושמן זית בנדיבות.

נערבב היטב ונניח על נייר אפייה בתבנית גדולה של התנור

בעזרת פטיש שניצלים ניתן מכה על כל תפוח אדמה .

נזלף מעט שמן זית ומלח גס מלמעלה

נכניס לאפייה 190 מעלות כחצי שעה או 40 דקות

 

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *