תפוחי אדמה מעוכים בתנור – אחד המתכונים הכי קלים וטעימים
קרדיט תמונה – חנן טננבאום
המרכיבים-
כ- 30 תפוחי אדמה קטנים או בינוניים
תבלינים-
מלח, פלפל שחור גרוס
טימין/רוזמרין
מעט פפריקה
צ'ילי חריף
שמן זית
אפשר להוסיף עוד תבלינים אחרים כמו כורכום או פילדלפיה
ההכנה –
נבשל את תפוחי האדמה שלמים במים כ- 15 דקות
נסנן היטב
נעביר לקערה עם כל התבלינים ושמן זית בנדיבות.
נערבב היטב ונניח על נייר אפייה בתבנית גדולה של התנור
בעזרת פטיש שניצלים ניתן מכה על כל תפוח אדמה .
נזלף מעט שמן זית ומלח גס מלמעלה
נכניס לאפייה 190 מעלות כחצי שעה או 40 דקות