קציצות עוף עם ארטישוק וסלרי – מנה מהממת לחג

קציצות חזה עוף עם קוביות ארטישוק וסלרי/כרמית דהאן
המרכיבים –
חצי קילו חזה עוף
בצל מגורד
2 שיני שום כתושות
חצי כוס פטרוזליה קצוצה
חצי כוס כוסברה קצוצה
ביצה
2 כפות פירורי לחם/קמח מצה
לתיבול מלח ופלפל שחור
לרוטב שבסיר –
בצל גדול\3 שיני שום
קוביות ארטישוק
3 ענפי סלרי
כף כורכום
מיץ מלימון וחצי
מעט מרק עוף או מרק פטריות
מלח פלפל
ההכנה –
לערבב את הכול ולהניח בצד לחצי שעה
לטגן את הקציצות עם מעט שמן
בסיר רחב לטגן בצל גדול או שניים בינוניים ברגע שהבצל הזהיב להוסיף 3 שיני שום קצוצות
להוסיף את קוביות הארטישוק ו3 ענפי סלרי קצוצים – מטגנים היטב.
מוסיפים כף כורכום ומיץ מלימון וחצי
מוסיפים 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה
מתבלים במעט מרק עוף כף אבקת מרק פטריות מלח ופלפל שחור
מוסיפים את הקציצות מנמיכים את האש ומבשלים כארבעים דקות
מורידים מהאש ומפזרים כוסברה קצוצה

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *