קציצות מחשי מאת- אסתר בונפיל
קציצות עוף עם תפוחי אדמה של סבתא
המרכיבים-
4 תפוחי אדמה לא מבושלים
6 פרוסות שניצל לחתוך לקוביות קטנות (600-700 גר' חזה עוף)
חצי חבילה של פטרוזיליה קצוצה
4 פרוסות לחם רטובות לסחוט/ בפסח 2 מצות רטובות וסחוטות
בצל גדול לקצוץ
מעט כוסברה קצוצה
4 שיני שום כתוש
ביצה אחת
תבלינים: כמון ,כורכום
פפריקה מתוקה, פלפל שחור לפי הטעם, וכף אבקת מרק עוף .
ההכנה –
לטחון את תפוחי אדמה במג'ימיקס . לאחר מכן לסחוט היטב את תפוחי האדמה .
להוסיף את יתר המצרכים ולערבב היטב .
לכדרר לקציצות לקמח בקמח לבן לטבול בביצה ולטגן בשמן עמוק . בפסח לטבול בקמח תפוחי אדמה
3 תגובות
נראה פצצה.תודה רבה וחג פסח שמח
נראה טעים מאוד. האם צריך לבשל את תפוחי האדמה לפני ?
מה שכתוב במתכון