המרכיבים-
6 ביצים
כוס סוכר
3 כוסות אגוזים טחונים
רבע כוס קמח מצה /רגיל
רבע כוס קמח תפוחי אדמה/רגיל
שוקולד מריר מגורר
רבע כוס שמן
וניל כפית אבקת אפייה
קרם-
2 אריזות שמנת מתוקה
אינסטנט פודינג וניל
4 כפות סוכר
אריזה גבינת שמנת /מסקרפונה
ההכנה-
להקציף חלבונים עם הסוכר לקצף יציב.
להוסיף חלמונים,שמן ושאר המרכיבים ולערבב בעדינות לתערובת אחידה.
לחמם תנור לחום 170.
לשמן נייר אפייה על תבנית של התנור להעביר את התערובת ולשטח
ולאפות חצי שעה.
להקציף – את השמנת עם המרכיבים של הקרם לתערובת חלקה
לחתוך את העוגה ל 5-6 מלבנים
למרוח קרם בין השכבות
12 תגובות
כמה שוקולד ? 100 גר?
כן
שלום, אשמח למתכון שלם כי אמא שלי עשתה את העוגה
אני לא מבינה מה זה מלבנים, איך אפשר לאפות בתנית עגולה ולחתוך מלבנים………………
אופים בתבנית של תנור גדולה ומחלקים למלבנים
כן
תבנית של התנור מלבנית גדולה
הי
מתכון מפתה.
אסור לי גלוטן.
במקום קמח מצה אפשר קמח שקדים. ?
במקום קמח תפא אפשר קמח קוקוס/ טפיוקה/ אורז?
תודה רבה.
פסח שמח. ???
כן
שלום
נראה נהדר
למה הכוונה במלבנים? איך נהיה שכבות?…
חותכים את העוגה למלבנים
שלום
נראה נהדר
איך נוצרות השכבות
למה הכוונה במלבנים?
תודה!
חותכים מלבנים