בראוניז – מעיין פוגל
תבנית 20/30
המרכיבים-
4 ביצים
2/3 כוס סוכר
200 ג"ר חמאה
200 ג"ר שוקולד מריר
1/3 כוס קקאו
תוספות – אגוזי מלך שקדים
ההכנה-
להקציף 4 ביצים עם 2/3 כוס סוכר חמש דק
להמיס 200 גרם חמאה עם 200 גרם שוקולד מריר
להוסיף 1/3 כוס קקאו ולקפל עם הביצים המוקצפות.
ליצוק לתוך תבנית
ניתן להוסיף תוספות שאוהבים
לאפות כ- 25 דק 170 מעלות
יש לצנן היטב ולפרוס לקוביות.
אפשר לפזר מעט אבקת סוכר.
בתיאבון