עוגיות קוקוס- מאת ליאת קדגרוב
המרכיבים-
6 חלבונים
כוס וחצי סוכר
5 כוסות חד פעמי קר קוקוס
ההכנה –
להרתיח סיר עם מים
ומעליו לשים קערה נירוסטה שהקערה לא תגע במים.
לשים בקערה6 חלבונים וכוס וחצי סוכר
לערבב טוב טוב שהסוכר יימס.
להעביר למיקסר להקציף על מהירות גבוהה לקצף לבן מבריק וקשה.
ואז מוסיפים 5 כוסות (חד פעמי) קוקוס ומערבבים טוב ואז כל אחת שמה איך שהיא רוצה במנגטים.
לחמם תנור על 160 מעלות ולאפות עד להזהבה.
אפשר לקשט עם סוכריות.