מתכון למופלטה במיוחד למימונה – מתכון מופלטה מסורתית

גילה ומשה מוגמי

מתכון למופלטה מסורתית במיוחד למימונה – גילה מוגמי 

תרבחו ותסעדו

המרכיבים-
קילו קמח
כפית שמרים יבשים
2 כפות סוכר
כפית מלח
3 כוסות מים פושרים

מתכון למופלטה במיוחד למימונה – מתכון מופלטה מסורתית

ההכנה –
בקערת המיקסר לשים את הנוזלים עם השמרים והסוכר ,
לערבב היטב ולנפות לתוכם את הקמח ומלח.
להפעיל מיקסר ל 10 דקות לישה. לתת לבצק לנוח רבע שעה.
לחלק לכדורים – 25-30 כדורים
לשמן תבנית עם שמן ,לשים את הכדורים למנוחה בתבנית להבריש בשמן למעלה ולכסות.
שעה התפחה.
לפתוח כל כדור בעזרת השמן עם מערוך או עם הידיים
לטגן על מולטישף או מחבת לוהטת אחרי שצד אחד מוכן מניחים עוד בצק והופכים לצד שני וכך הלאה עד שנוצרת ערימה של מופלטות
מגישים עם חמאה ודבש

מתכון למופלטה במיוחד למימונה – מתכון מופלטה מסורתית

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *