מתכון לעוגת שמרים שוקולד

ענבר פרנקל
בצק שמרים של ענבר פרנקל 
המרכיבים- 5 רולדות 
קילו קמח
שתי כפות שמרים יבשים
250 גרם מרגרינה /חמאה מומסת
4 חלמונים
חצי כוס סוכר
2 כוסות מים / חלב חמימים
כפית מלח
ההכנה-

בקערת המיקסר לשים המצרכים ללוש 7 דק ואז להוסיף את המלח.

ולהמשיך ללוש עוד 7 דק .
זה בסדר שהבצק דביק ! ( לא מדי )
________
מילויים :
שוקולד – אפשר ממרח שוקולד או
ניסיתי כל מיני ממרחים ואפשרויות שונות והגעתי לממרח שהכי התחבר לבצק . שילוב מנצח
*לערבב חצי כוס קקאו כוס סוכר וכחצי כוס שמן עד שמקבלים ממרח .
מרדדים לעלה דק ומורחים , מגלגלים לרולדה ואז מצליבים בין 2 רולדות . שמים בתבנית אינגליש קייק להתפחה .
קינמון-
מרדדים לעלה  ומורחים שמן /חמאה , סוכר וקינמון ומגלגלים לרולדה עבה ( בשונה מהשוקולד )
חותכים לעיגולים ושמים בשורה אחד אחרי השני בתבנית אינגליש קייק להתפחה .
בנתיים שהעוגות בתנור מרתיחים על הגז סירופ סוכר :
חצי כוס סוכר וחצי כוס מים .
את הסירופ מברישים קר כשהעוגות יוצאות מהתנור .
שמים מגבת לחה על העוגות עד שמתקררות .

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *