עוגת גבינה פירורים פיסטוק

פאני פאני
עוגת גבינה פירורים עם פיסטוק – מאת פאני פאני
המרכיבים-
250 גר' ביסקוויטים פתי-בר
100 גרם חמאה
100 גרם פיסטוקים קלופים,
קלויים מעט וגרוסים להוסיף לפירורים ולשמור גם למילוי.
לעוגת הגבינה-
2 אריזות שמנת מתוקה 250 מ"ל
4 כפות סוכר
1 שקית פודינג פיסטוק- יש חדש של אוסם
200 גרם שמנת חמוצה 27%
500 גרם גבינה לבנה

עוגת גבינה פירורים פיסטוק

ההכנה-
את הביסקוויטים נטחן במעבד מזון למרק טחון אך לא חולי.
את החמאה נמיס כדקה במיקרוגל ונשפוך על הביסקוויטים, נערבב היטב.
נשמן תבנית עגולה בקוטר 26 ונניח בתחתית התבנית כ- 3/4 מכמות
הפירורים, נהדק היטב לתחתית בעזרת כוס ונניח במקרר.
במיקסר עם וו הקצפה נקציף 2 שמנת מתוקה עם סוכר ושקית פודינג ווניל, עד לקבלת קצפת יציבה.
נקפל לתוך הקצפת את השמנת החמוצה והגבינה הלבנה.
נשפוך את בלילת עוגת הגבינה על תחתית הפירורים, נשטח היטב.
נפזר מעל למלית הגבינה את הפירורים הנותרים.
נעביר את העוגה להתייצבות של כשעה במקפיא ומשם למקרר למשך לילה שלם.

עוגת גבינה פירורים פיסטוק

תגובה אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *