עוגת גבינה אוכמניות קרה/דורין כהן
המרכיבים-
2 אריזות שמנת מתוקה 38%
אינסטנט פודינג וניל
כוס חלב
2 כפות סוכר
500 גר' גבינה לבנה
שקית ג'לטין + 50 גר' מים
תחתית-
ביסקויטים שרוול עם
100 גר' חמאה
ציפוי –
רוטב אוכמניות מוכן למהול במעט מים או ריבת אוכמניות
ההכנה –
להכין לפני שקית ג'לטין מהולה במים כרבע כוס .
להקציף 2 שמנת מתוקה עם פודינג וניל סוכר
וכוס חלב
אחרי הקצפה, להוסיף את הגבינה .
שהקצפת עם הגבינה מוכנות, להמיס את הגלטין בבן מרי,
להוסיף לו 2 כפות של הגבינה עם השמנת שהוא מומס, לערבב היטב, ולהוסיף לתערובת הגבינה בקיפול .
להכין תחתית בסקויטים עם חמאה, מעל בלילת הגבינה להכניס לקירור ואז למזוג למעלה את האוכמניות.
האוכמניות למהול במים כדי שיהיה נח למריחה.