אטריות פרפדלה עם קציצות בקר ברוטב עגבניות- אודליה אזולאי
מיט בולס – קציצות בקר מבושלות ברוטב עגבניות וספגטי.
המרכיבים-
חצי קילו בשר טחון
פטרוזיליה קצוצה
בצל קצוץ
3 כפות קמח מצה /פירורי לחם
מלח, פלפל, מרק עוף, ראס אל חנות,
כמון, קינמון ומעט שמן
לרוטב–
בצל קצוץ
קופסה רסק קטנה
5 שיני שום
מעט פפריקה
מוסיף המון – אורגנו בזיליקום
קציצות ברוטב עגבניות מוגשות עם פסטה
ההכנה –
לערבב את המצרכים של הבשר וליצור קציצות עגולות קטנות.
הרוטב-
לטגן בצל עד להזהבה עם שמן כמובן.
להוסיף חבילת רסק קטנה
5 שיני שום קצוצות
פפריקה להמשיך לטגן ואז
להוסיף ומים רותחים לפי העין
מרק עוף, מלח פלפל כמון וסוכר .
להכניס את כדורי הבשר לרוטב הרותח
לבשל 30 דקות על אש בינונית ולהוסיף את האטריות פרפדלה שהורתחו לפני
לערבב טוב שהכל יספג לבשל עוד 3 דק אש קטנה לערבב ולהגיש
בתאבון