פריכים ועסיסים.
שניצל בטעם של פעם ,הכי קריספי שיכול להיות- מאת צחי לוי
מתכון לשניצל.
המרכיבים-
קילו חזה עוף פרוס לשניצלים
3 ביצים
כף מיונז
פלפל שחור
מלח
פפריקה מתוקה
מעט כמון
אבקת שום
פירורי לחם
חופן שומשום
איך להכין שניצלים פריכים וקריספיים- מתכון לשניצל
ההכנה –
לאחר שטיפה של פרוסות השניצל ,להניח בקערה.
להוסיף שלוש ביצים,
כף מיונז.
מעט פלפל שחור.
כף מלח.
כף פפריקה מתוקה.
מעט כמון.
כף אבקת שום.
לערבב הכול יחד ,לשין לשעה במקרר.
להכין קערה עם פרורי לחם ,ולערבב עם חופן סומסום .
לטבול בפרורי לחם ,ולטגן בשמן ,אש בינונית .
לא להשאיר ללא השגחה .
צבע יפה פשוט להוציא על נייר סופג ומיד להגיש
פריך טעים וקריספי