תבשיל קינואה טעים ובריא – אפרת דלויה
Efrat Deloya
המרכיבים-
בצל
בצל ירוק
3 שיני שום
2 גזרים
בטטה
4 קישואים
כוסברה
מרק עוף
פפריקה
כורכום
פלפל שחור
2 כוסות קינואה
פטריות טריות
קינואה עם ירקות – טעים ובריא
ההכנה –
טיגנתי בצל ירוק אפשר גם רגיל לפי ההעדפה
אחרי שהשחים הוספתי 3 שיני שום קצוצות
גירדתי 2 גזרים
בטטה, קישואים , לפעמים מוסיפה גם פטריות טריות
וכוסברה
סוגרת את הסיר נותנת לאדים לבשל את הירקות טיפה ואחרי שהם הצטמצמו
הוספתי חצי כף מרק עוף, פפריקה כף, מעט כורכום מלח ופלפל שחור.
הוספתי את הקינואה הפעם שמתי 2 כוסות ערבבתי את הכל ביחד
ולאחר מכן הוספתי 4 וחצי כוסות מיים יחס כמו של אורז .
לאחר רתיחה העברתי לאש נמוכה רבע שעה עשרים דק'
יוצא נדיר