עוגיות חמאה בזילוף

עוגיות עם שקית זילוף מאת שרה יוסף
המרכיבים-
300 גרם חמאה או מחמאה
1 שקית אבקת סוכר
1 סוכר וניל
2 חלמונים
1 ביצה שלמה
300 גר' קמח – 3 כוסות קמח רגיל כוס של 200 מ"ל
לקישוט
50 גרם שוקולד מריר
ריבה

עוגיות חמאה בזילוף

ההכנה- 
להקציף חמאה עם אבקת סוכר 5 דקות עם וו גיטרה להוסיף את הביצים להמשיך להקציף כמה דקות להוסיף את הוניל ואת הקמח הכל לערבב מעט לתת לנוח 5 דקות
לחמם תנור 180 מעלות
להכניס לשקית זילוף מומלץ לקמח מעט את השקית ולזלף בתבנית עם נייר אפיה ולאפות 15 דקות לבדוק שלא ישרפו
לקרר היטב
אם רוצים לקשט עם שוקולד
להמיס במיקרוגל שוקולד מריר ולתבול את הקצה של העוגיה להכניס למקפיא 5 דקות להתקשות השוקולד
אם רוצים עם ריבה פשוט למרוח ריבת תות על עוגיה בצד הפנימי ולהניח מעל עוד אחת

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *