מתכון לגלידת יוגורט דובדבנים

אמונה בוארון

קיץ כזה לוהט אין כמו להכין גלידה בבית –אמונה בוארון 

מתכון לגלידת יוגורט דובדבנים מצננת 

המרכיבים-

250 גרם שמנת להקצפה

250 גרם חלב מרוכז

250 גרם יוגורט 7%

250 גרם דובדבנים מגולענים

1 כף חומץ בלסמי (לא חובה)

מיץ מלימון טרי

מצרכים לרוטב

50 גרם דובדבן

2 כפות סוכר

מיץ מלימון טרי

1 כף חומץ בלסמי

מתכון לגלידת יוגורט דובדבנים

ההכנה-

מקציפים את השמנת לקצף יציב מוסיפים את החלב המרוכז

מקציפים ביחד כ – 10 שניות, מוסיפים את היוגורט ממשיכים

להקציף עוד 10 שניות, מוסיפים 50 גרם דובדבן קצוץ ומקציפים

עוד כמה שניות, יוצקים את התערובת לכלי עם מכסה ומקפיאים

לשעה וחצי, חותכים 150 גרם דובדבן לחצי או לרבע מוספים

לגלידה מערבבים בעדינות שוב מקפיאים לפחות 6 שעות.

מבשלים את מצרכי הרוטב על להבה נמוכה עד שהדובדבן מתרכך מקררים

ושומרים לקישוט לשעת ההגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *