סושי שוקולד

כרמלה כרמלה
סושי שוקולד מאת כרמלה כרמלה 
כמה קל ככה טעים ואין צורך להדליק תנור
תערובת כדורי שוקולד עם קרם קוקוס מגולגל פנימה
המרכיבים-
200 גרם ביסקוויט ים פתי בר מרוסקים דק
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס מים
2 כפות אבקת קקאו
50 גר' שוקולד מריר
לשכבת הקוקוס:
100 גרם קוקוס טחון
1 שקית אבקת סוכר
100 גרם חמאה מומסת
1 שקית סוכר וניל
להכין – ניירות  אפייה משומנים היטב
ההכנה-
ממיסים 50 גרם שוקולד ולהניח בצד.
מרתיחים בסיר קטן את המים, סוכר וקקאו ויוצקים על הביסקוויטים המרוסקים ומערבבים היטב לתערובת אחידה,
מוסיפים את השוקולד המומס לתערובת.
להוסיף כף תמצית רום ולערבב.
מורחים את התערובת החמה על נייר האפייה באופן אחיד ,מעל מניחים נייר אפיה ולרדד לעובי 3 מ"מ.לחתוך למלבן.
מערבבים יחד את כל החומרים לשכבת הקוקוס מורחים על ניר אפייה את הקוקוס ומעל מניחים נייר אפיה מרדדים בעובי 3 מ"מ
חותכים למלבן בגודל מלבן השוקולד ,מרימים את מלבן הקוקוס עם נייר האפיה ומניחים על מלבן הקקאו.
מרימים את הנייר מהצד הקרוב לגוף ומתחילים לגלגל לרולדה. תוך כדי הגלגול מסירים את הנייר בהדרגה,ועוטפים איתו את הרולדה.
מקפיאים את הגלילה ומוציאים קצת לפני ההגשה.
לפני ההקפאה אפשר לסמן בסכין את הרולדות על מנת להקל על פריסתה לאחר מכן.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *