עוגת שיש שלא תפסיקו ליישר

אופירה יחיא
עוגת שיש תבנית בינונית חד פעמית עוגה שלא תפסיקו ליישר מתכון מאת אופירה יחיא
המרכיבים –
7 ביצים
1ועוד 3/4 כוסות סוכר
1 שקית סוכר וניל
1 כוס חלב / מיץ תפוזים לפרווה
3/4 כוס שמן
3 כוסות קמח
1 שקית אבקת אפיה
ליצירת שיש:
2 כפות מלאות קקאו איכותי
2 כפות שמן

עוגת שיש שלא תפסיקו ליישר

ההכנה –
בקערת מיקסר נשים ביצים שלמות ונקציף עם סוכר וניל וסוכר בהדרגה עד לקבלת קצף בהיר ותפוח .
להוריד מהירות מיקסר להוסיף חלב , שמן , קמח , אבקת אפיה .
נשמן את התבנית ונוסיף את הבלילה נשאיר בערך 3/4 כוס בלילה בקערה .
בבלילה שנותרה נוסיף קקאו ושמן ונערבב .
ניצוק מעל העוגה ועם שיפוד או סכין נקשקש לקבלת מראה שיש.
את התנור נחממם 160 מעלות חום עליון תחתון ( לא טורבו )
שהתנור חם נכניס את העוגה לשעה ו 10 דקות .
נקרר ונתחיל ליישר ניתן לפזר מלמעלה אבקת סוכר בהגשה .
אחרי יום לשמור במקרר.
בהצלחה אוהבת אופירה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *