עוגת גלידה ב 3 טעמים
המרכיבים-
מיכל וחצי שמנת מתוקה
1/3 כוס חלב
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
כף אינסטנט שוקולד
כף אינסטנט ריבת חלב
250 גרם ביסקויטים טעם שוקולד
חלב בקערה
גנאש –
חצי מיכל שמנת (נשאר)
100 גר' שוקולד מריר
עוגת גלידה ב- 3 טעמים
ההכנה –
מקציפים מיכל וחצי שמנת מתוקה ( סהכ 375 מ"ל) במשך דקה. מוסיפים שליש כוס מידה חלב וכף אחת מלאה של אינסטנט פודינג וניל
וממשיכים להקציף דקה נוספת, עד שמתקבלת קצפת רכה (עדיין לא יציבה).
מחלקים את הקצפת באופן שווה ל-3 קערות קטנות.
▪︎לקערה אחת מוסיפים כף גדושה אינסטנט פודינג וניל, לקערה שנייה מוסיפים כף אינסטנט פודינג שוקולד
מחלקים את הקצפת באופן שווה ל-3 קערות קטנות.
▪︎לקערה אחת מוסיפים כף גדושה אינסטנט פודינג וניל, לקערה שנייה מוסיפים כף אינסטנט פודינג שוקולד
ולקערה שלישית מוסיפים כף אינסטנט פודינג ריבת חלב.
▪︎מקציפים כל אחת מהקערות בנפרד עד לקבלת קצפות יציבות
מכינים קערה עם חלב ו 250 גר בסקוויטים פתי בר בטעם שוקולד מריר
טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה אחת בתבנית.
יוצקים מעל את שכבת קרם ריבת החלב ומשטחים בצורה אחידה (השכבות יוצאות דקות וכך צריך להיות )
טובלים בסקוויטים בחלב ומסדרים מעל הקרם
יוצקים מעל את שכבת קרם הוניל ומשטחים בצורה אחידה.
שוב טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים מעל הקרם
יוצקים מעל את שכבת קרם השוקולד ומשטחים בצורה אחידה.
טובלים ביסקוויטים טבילה קצרה ומהירה בחלב ומסדרים מעל הקרם וזו השכבה האחרונה.☆ ציפוי גנאש-
מביאים לרתיחה עדינה ,חצי מיכל שמנת מתוקה סהכ 125 מ"ל.מסירים מהאש.
מוסיפים וממיסים פנימה 100 גר שוקולד מריר חתוך לקוביות .
מצננים מעט ומוזגים על העוגה
▪︎מקציפים כל אחת מהקערות בנפרד עד לקבלת קצפות יציבות
מכינים קערה עם חלב ו 250 גר בסקוויטים פתי בר בטעם שוקולד מריר
טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים שכבה אחת בתבנית.
יוצקים מעל את שכבת קרם ריבת החלב ומשטחים בצורה אחידה (השכבות יוצאות דקות וכך צריך להיות )
טובלים בסקוויטים בחלב ומסדרים מעל הקרם
יוצקים מעל את שכבת קרם הוניל ומשטחים בצורה אחידה.
שוב טובלים ביסקוויטים בחלב ומסדרים מעל הקרם
יוצקים מעל את שכבת קרם השוקולד ומשטחים בצורה אחידה.
טובלים ביסקוויטים טבילה קצרה ומהירה בחלב ומסדרים מעל הקרם וזו השכבה האחרונה.☆ ציפוי גנאש-
מביאים לרתיחה עדינה ,חצי מיכל שמנת מתוקה סהכ 125 מ"ל.מסירים מהאש.
מוסיפים וממיסים פנימה 100 גר שוקולד מריר חתוך לקוביות .
מצננים מעט ומוזגים על העוגה
עוטפים את העוגה בניילון נצמד או בנייר אלומיניום ומכניסים למקפיא ל-3 שעות לפחות לפני ההגשה.