עוגת שכבות קרם שוקולד קפה

אתי ממן
עוגת קפה עם המון אהבה❤.
עוגת שכבות קרם שוקולד קפה/אתי ממן
תבנית 40×30 גובה 2
המרכיבים-
לקרם שוקולד קפה-
כוס שמנת מתוקה
כפית נס קפה
2 כפות סוכר
60 גרם שוקולד מריר
380 גרם שמנת מתוקה
לעוגת שוקולד-
3 ביצים
כוס סוכר
גביע שמנת חמוצה
כוס שמן
חצי כוס שוקולית
חצי כוס אינסטנט שוקולד
כוס קמח
1 אבקת אפייה
הכנת הקרם –
מביאים לרתיחה על הגז, מוסיפים 60 גר שוקולד מריר,
380 גר שמנת מתוקה וטורפים במקצפת ידנית, מכסים בניילון נצמד ומכניסים למקרר למשך לילה.
הכנת העוגה –
טורפים את הביצים עם הסוכר, מוסיפים את שאר המצרכים לפי הסדר, מרפדים את התבנית בנייר אפייה ויוצקים את הבלילה.
אופים 170 מעלות כחצי שעה.
הופכים את העוגה על נייר אפייה נוסף ומסירים את הנייר מהעוגה בעודה חמה.
חותכים ל 4 חתיכות שוות.
מקציפים את קרם השוקולד, מעבירים לשקית זילוף,
מניחים חלק 1 על משטח ישר,
מברישים את העוגה בסירופ (מים סוכר  ותמצית רום)
),
מזלפים קרם שוקולד ומיישרים בעזרת פלטה, מניחים חלק 2 ושוב מברישים בסירופ, מזלפים שוב קרם שוקולד,
ובאותו אופן ממשיכים עם השאר, מכניסים למקרר לשעתיים.
ציפוי גנאש-
100 גרם שוקולד מריר
חצי כוס שמנת מתוקה
כף שמן קוקוס
ממסים במיקרוגל מערבבים טוב ויוצקים על העוגה, מכניסים למקרר לשעה נוספת.
חותכים את הקצוות של העוגה, פורסים לחתיכות שוות ומניחים בתחתית הגשה.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *