רולדת גלידה טריקולד טעימה בטירוף – מאת צפנת קורדובה
המרכיבים-
4 אריזות שוקולד חלב 400 גרם
4 אריזות שוקולד לבן 400 גרם
3 אריזות שמנת מתוקה 500 גרם
חבילת ופלים
חופן אגוזים לקישוט
תבנית סיליקון בגודל לחם
עוגת גלידה טריקולד
ההכנה-
מכיסים 2 קערות
בקערה אחת שוברים 2 אריזות שוקולד חלב
בשניה 3 חבילות שוקולד לבן
מחממים בסיר את השמנת המתוקה
מחלקים חצי לקערה אחת וחצי לקערה השניה.
משאירים בצד כמה דקות.
מערבבים כל קערה עד לקבלת מירקם אחיד וחלק. מכניסים למקרר
לאחר קירור של שעה מעבירים את הקערה של השוקולד הלבן למיקסר ומקציפים לקצפת יציבה.
מעבירים לשקית זילוף ומזלפים לתוך תבנית הסיליקון חצי מהכמות . את השאר מכניסים חזרה למקרר.
מכניסים את התבנית עם הקרם להקפאה לשעה.
אחרי שעה ממיסים מעט שוקולד חלב במיקרו ומזלפים מעל הקרם שבתבנית.
מקציפים את הקערה השניה עם השוקולד חלב לקצפת יציבה בטעם שוקולד.
מזלפים מעל השכבה הראשונה בתבנית.
מקפיאים שוב לשעה.
אחרי שעה מזלפים את שאר המוס של השוקולד הלבן שנשאר.
מסדרים מעליו וופלים או ביסקויטים.
מכניסים שוב להקפאה לפחות 10 שעות.
בהגשה מוציאים מהמקפיא הופכים על צלחת הגשה, ממיסים שוקולד חלב וגם שוקולד לבן ומזלפים מעל
מקשטים באגוזים