גרנולה של בית מאת – Meir Sabag
המרכיבים-
500 גרם קוואקר עבה
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
100 גרם אגוזי פקאן קצוצים
100 גרם גרעיני חמניה
100 גרם חמוציות ללא סוכר
חצי כוס שמן זית
חצי כוס סילאן (100% תמרים)
קמצוץ מלח
רבע כפית קינמון(מי שאוהב)
ההכנה-
מערבבים
500 גרם קוואקר
אגוזי מלך,פקאנים,גרעינים .
מוסיפים
חצי כוס שמן זית וקמצוץ מלח
מערבבים היטב.
מוסיפים את הסילאן והקינמון
מערבבים שוב.
משטיחים על נייר אפייה בתבנית
ומכניסים לתנור ל 165° טורבו
15-20 דק
לאחר שמוכן ,הוצאנו . במידה ואנחנו רוצים קריספי יותר..מערבבים ומחזירים לתנור ל 5 דקות נוספות.
כשמוכן..מוציאים מהתנור ומוסיפים את החמוציות .ומערבבים שוב.
מחכים שיצטנן מעט ואז אוכלים.
אפשר לאחסן בכלי סגור עד 5 ימים.
תהנו