עוגת הגבינה שלי מאת -סיביל סהר
המרכיבים-
2 כוסות לוטו טחון
100 גרם חמאה
100 גרם שוקולד לבן
1/4 כוס חלב
25 גרם חמאה
250 גרם גבינת שמנת
250 גרם גבינה לבנה
2 מיכלים שמנת מתוקה 500 מ"ל
4 כפות סוכר
אינסטנט פודינג וניל
ממרח לוטוס
2
תחתית העוגה:
מערבבים 2 כוסות עוגיות לוטוס טחונות עם 100 גרם חמאה רכה.
מהדקים לתבנית עגולה קוטר 24.
שומרים במקפיא.
מלית העוגה:
ממיסים במיקרוגל 100 גרם שוקולד לבן, 1/4 כוס חלב ו-25 גרם חמאה. 40 שניות בלבד. זהירות. לא מעבר. לערבב עד שמקבלים בלילה חלקה.
בקערה נפרדת לערבב 1 מיכל גבינת שמנת (225 גרם) ו-1 מיכל גבינה לבנה 9%
להוסיף את תערובת השוקולד ובעדינות בעזרת מרית סיליקון "לקפל" הכל.
במיקסר להקציף 2 מכלים של שמנת להקצפה, 4 כפות סוכר וחבילה אחת של אבקת אינסטנט פודינג וניל. רק עד שמקבלים קצפת. זהירות לא מעבר.
להוסיף את תערובת הגבינות לקצפת. בעזרת מרית סיליקון לערבב בעדינות.
לשפוך על תחתית העוגיות הלוטוס ששמרנו במקפיא.
להקפיא למשך 4 שעות לפחות.
שלב הציפוי
לאחר 4 שעות, לחמם במיקרוגל במשך 20 שניות בלבד חצי קופסא של ממרח לוטוס.
לשפוך על העוגה הקפואה.