נעמוני בקיש במתכון משגע ללחם במילוי בשר
מרכיבים-
קילו קמח לבן רגיל
2 כוסות מים חמימים (לא רותחים) אולי קצת יותר
2 כפות שמרים יבשים
1 כף סוכר לבן
1 כף מלח
4 כפות שמן קנולה
תערובת הבשר למילוי :
בצל קצוץ
רבע כפית ראס אל חנות
רבע כפית כורכום
1 כף פפריקה מתוקה
1 כפית מלח
חצי קילו בשר טחון
רבע כפית פלפל שחור
לחם במילוי בשר – האורחים פשוט ישתגעו על זה
ההכנה –
לשים את הקמח השמרים והסוכר לערבב את ואז המלח לערבב ל
הוסיף את השמן לערבב ואז את המים לשפוך בהדרגה וללוש לבצק נוח נעים ולא דביק זמן הלישה לבצק כ 10 דק .
לשמן מעט את הבצק לכסות לתת לבצק לתפוח כשעה…
אחרי שהבצק תפח ..
להוריד אויר לשמן את הידיים במעט שמן לחלק את הבצק לשתי חתיכות.
כל חתיכה לרדד לעלה גדול למלות בבשר לגלגל לרולדה להדק היטב את הצד עם ההידוק להניח כלפי מטה .
להתיז מעט ספריי שמן מעל הבצק תפיחה 5 דק למרוח ביצה שומשום ולתנור 180 מעלות 25 דק .
..
למילוי הבשר –
חצי קילו בשר טחון בצל גדול קצוץ
לטגן עד להזהבה ממש טובה.
בינתיים נתבל את הבשר כף פפריקה מתוקה מלח פלפל שחור קמצוץ אגוז מוסקט ראס אל חנות קמצוץ קינמון כורכום וממש טיפה כמון
לערבב הכל ביחד לתערובת אחת ולהוסיף לתוך המחבת בינתיים הבצל שלנו התקרמל מערבבים ביחד
ומטגנים כמה דקות טובות עד שהבשר ממש פירורים ונספג בטעמים. מקררים היטב לפני המילוי.