מתכון לגפילטע פיש קלאסי

מתכון לדגים לחג גפילטפיש – Mirit Zeller

המרכיבים-
לתערובת:
חצי קילו  דג קרפיון טחון בלי עצמות.
ביצה,
בצל בינוני טחון,
מלח, פלפל שחור ,
כף סוכר ושתי כפות פירורי לחם/ מצה(לפסח).
למרק:
3 גזרים פרוסות ושני בצלים גדולים לרצועות.
אפשר להוסיף סלק לצבע.
מלח, פלפל לבן וכף סוכר.
המרק צריך להיות טעים וטיפה מתקתק.
ההכנה –
מערבבים את כל המצרכים לתערובת חלקה ונותנים לנוח במקרר.
יוצרים קציצות ומבשלים במרק שעה וחצי.
אחרי שהמרק מתקרר להוציא קציצות לתבנית, לפזר מעל הקציצות גזר להכניס למקרר

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *