עבמבר עוגיות שקדים ללא גלוטן רחל עטייה
אפשר להכפיל את הכמות
המרכיבים-
2 חלבונים
2 כוסות אבקת סוכר
2 כוסות אבקת שקדים
מי זהר
ת. שקדים
2 גרגירי מסטיקה
כפית שקדים מרים טחונים
ההכנה –
בקערת המקסר או במעבד מזון לשים 2 חלבונים מביצים גדולות 2 כוסות אבקת סוכר המדידות בכוס חד פעמי חם
לבחוש 3 דקות להוסיף 2 כוסות אבקת שקדים אפשר להשתמש באבקת שקדים שקונים בחנויות תבלינים
ואפשר להרתיח שקדים עים הקליפה להסיר את הקליפה ליבש יום יומיים בשמש לטחון דק דק ולהשתמש בשקדים שטחנו
להוסיף תמצית מי זהר ותמצית שקדים 2 גרגרי מסטיקה מעוכים לא יותר כדי שלא נקבל מרירות
אפשר בלי מסטיקה .
כפית שקדים מרים טחונים אפשר בלי שקדים מרים אבל זה הטעם המיוחד של העוגיות!
לבחוש הכל יחד 3 דקות אים הבלילה דלילה מידי להוסיף עוד רבע כוס אבקת שקדים עד חצי כוס אבקת שקדים
אפשרות שנייה להכנה היא לשים את כל החומרים יחד בקערה ללוש כמה דקות להוציא .
לגלגל לכדורים בגודל כדורי פינג פונג להשטיח עי כפות הידיים להניח חצי שקד מולבן על כל עוגייה
להניח על נייר אפייה בתבנית תנור חם באמצע התנור 170 מעלות 17-18 דקות
בהצלחה רחל עטייה