שכבות שוקולד וקרם גבינה- פשוט מעלפת

ענת חן

ענת חן

עוגה מהממת – תבנית מלבנית 20-30

המרכיבים-

לתחתית השוקולד-
 4 ביצים
חצי כוס שמן
חצי כוס חלב
חצי כוס סוכר
כוס קמח תופח
כוס שוקולית.
ההכנה  של עוגת הוקולד הבסיס-
להקציף ביצים שלמות עם סוכר להוסיף בהדרגה את השמן ,חלב ,שוקולית וקמח. לערבב לקבלת תערובת חלקה.
להעביר לתבנית גודל 24  ולאפות בחום.170  20-30 דקות.
מיד, להרטיב את העוגה בכוס נס קפה ללא חלב  ולצנן את העוגה.
לתערובת גבינה-
500 מ'ל שמנת מתוקה
2 פודינג וניל
חצי כוס סוכר
2 כוסות חלב
500 גרם גבינה לבנה
שמנת חמוצה אחת
להקציף שמנת עם אינסטנט להוסיף את כל שאר המרכיבים עד לקבלת קרם אחיד.
לשפוך את תערובת הגבינה על תחתית השוקולד..
להעביר למקרר לשעה.
ציפוי שוקולד לבן –
להרתיח שמנת מתוקה אחת ולהמיס לתוכה 300 גרם שוקולד לבן ו-50 גרם חמאה
לצנן..רבע שעה ולשפוך מעל העוגה.
לילה במקרר…וטעם גן עדן.
לבריאות.

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *