סיגרים מתוקים במילוי שקדים טחונים וגרדה מלימון – ליז תוג'מן
המרכיבים-
עלי סיגר
250 גרם שקדים טחונים
200 גרם סוכר – כוס
חלבון
גרדה מלימון
ת.שקדים כפית
לסירופ-
כוס ורבע סוכר
חצי כוס מים
מיץ מלימון
ההכנה –
מילוי שקדים- לערבב 250 גרם שקדים טחונים להוסיף 200 גרם סוכר חלבון וקצת גרדה לימון מעט תמצית שקדים .
סירופ להרתיח על הגז -250 גרם סוכר עם חצי כוס מים וחצי לימון עד שמסמיך. ל
הכין גם קערה קטנה עם קצת קמח ומעט מאוד מים שהיה דביק כמו דבק כדי לסגור את הסיגרים
בצק עלי סיגרים חותכים כל עלה ל 4 .שמים מילוי בקצה מורחים בקצה טיפה מהדבק וסוגרים לסיגר קטן.
מטגנים בשמן עמוק
לטבול בסירופ איך שיוצא מהטיגון שהסירופ היה רותח.
לקשט בקוקוס ופיסטוק.
תגובה אחת
שלום האם אפשר להשתמש בשקדים קלופים קנויום או אני צריכה בעצמי לחלוט שקדים לקלף ולייבש