סיגרים מתוקים במילוי שקדים טחונים וגרדה מלימון – ליז תוג'מן
המרכיבים-
עלי סיגר
250 גרם שקדים טחונים
200 גרם סוכר – כוס
חלבון
גרדה מלימון
ת.שקדים כפית
לסירופ-
כוס ורבע סוכר
חצי כוס מים
מיץ מלימון
ההכנה –
מילוי שקדים- לערבב 250 גרם שקדים טחונים להוסיף 200 גרם סוכר חלבון וקצת גרדה לימון מעט תמצית שקדים .
סירופ להרתיח על הגז -250 גרם סוכר עם חצי כוס מים וחצי לימון עד שמסמיך. ל
הכין גם קערה קטנה עם קצת קמח ומעט מאוד מים שהיה דביק כמו דבק כדי לסגור את הסיגרים
בצק עלי סיגרים חותכים כל עלה ל 4 .שמים מילוי בקצה מורחים בקצה טיפה מהדבק וסוגרים לסיגר קטן.
מטגנים בשמן עמוק
לטבול בסירופ איך שיוצא מהטיגון שהסירופ היה רותח.
לקשט בקוקוס ופיסטוק.