עוגיות חמאה נהדרות מאת –
Liz Torgman
המרכיבים-
250 גרם קמח
125 גרם אבקת סוכר
125 גרם חמאה
ביצה
למילוי – ריבת פטל/אחרת אדומה
שקדים פרוסים
ההכנה –
לשים במעבד מזון 250 גרם קמח
125 גרם אבקה סוכר
125 גרם חמאה הכותית
ביצה
לערבב בפולסים עד שהבצק מתאחד .
אפשר מיד לעבוד איתו .
לקרוץ עיגולים קטנים וחצי מהם עיגולים עם חור כמו חישוק.
להניח חישוק מעל העיגול השלם.
בעדינות לשים הכל על נייר אפיה .
לשים באמצע העוגיה כפית קטנה של ריבה פטל ומעל שקדים פרוסים לאפות בערך 18 דקות על 170 מעלות