בול בזמן – עוגת בסקוויטים לוטוס וקרם מסקרפונה

רויטל זניש
עוגת בסקוויטים לוטוס וקרם מסקרפונה.
שילוב מנצח באהבה
מאת – רויטל זניש
*תבנית מלבנית חד פעמי* 25*35
המרכיבים-
לקרם
250 גרם גבינת מסקרפונה
500 מ"ל שמנת מתוקה
4 כפות סוכר
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
1/2 כוס חלב
לעוגה-
1 חבילת עוגיות לוטוס
(כ – 50 עד 60 יחידות)
1/2 כוס חלב לטבילת העוגיות
1 ממרח לוטוס
ההכנה- 
בקערת המיקסר שמים
שמנת מתוקה, אינסטנט פודינג וניל, סוכר וחלב,
מקציפים בעזרת וו בלון עד קציפה יציבה אך לא נוקשה, ( תזהרו מהקצפת יתר) .
מוסיפים את גבינת המסקרפונה, וממשיכים להקציף עוד כמה שניות עד לאיחוד.
מרכיבים את העוגה-
טובלים את הביסקוויטים בזריזות, שניה בתוך החלב זה מספיק.
ומניחים על משטח התבנית.
מעל שכבת הביסקוויטים
מורחים 1/3 מהקרם משטחים עם כף שיכסה את כל שכבת הביסקוויטים.
מניחים מעל הקרם שוב ביסקוויטים שטבלנו בחלב , מעל שוב 1/3 מהקרם וכך חוזרים שוב פעם כשלבסוף השכבה העליונה תהיה שכבת הקרם.
בסך הכל בעוגה יש לנו 3 שכבות של בסקוויטים ו – 3 שכבות של קרם. מכניסים את העוגה לקירור 4 שעות
אף רצוי לילה שלם
( אני מקצרת את התהליכים שעתיים במקפיא טוב)
*לקישוט*:
מחממים את המימרח הלוטוס כ- 30 שניות עד שהוא ממשך הופך לנוזלי,
מוזגים מעל הקרם ומטים לצדדים כך שיכסה את פני כל העוגה.
מפזרים מעל מעט לוטוס טחון ומגישים את העוגה כשהיא קרה בטמפרטורה של המקרר.
בהצלחה!! רויטל זניש ❤

בול בזמן – עוגת בסקוויטים לוטוס וקרם מסקרפונה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *