פותחים את העונה עם מרק אפונה טעים וסמיך

מתכון מאת – Hakun Ruti 

סיר גדול שמספיק לכל המשפחה

המרכיבים-

חצי קילו אפונה יבשה

בצל

גבעולי סלרי

דלעת

דלורית

2 גזרים

ההכנה –

 

 להרתית את האפונה בסיר עם מים -עד לריכוך.
למעוך במוט ידני עד שהאפונה הופכת לקרמית.
לטגן בצל, לקצוץ גבעולי סלרי, חתיכת דלעת/דלורית לקוביות קטנות, 2 גזרים
חתוכים לעיגולים להוסיף למרק אחרי שמעכנו ,
לתבל: מרק עוף, פלפל שחור/לבן, כורכום בערך עוד בישול של 15 דק
עד לריכוך הגזר, לפזר חופן כוסברה.

מרק אפונה טעים וסמיך

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *