תפוחי אדמה הכנה ב- 5 דק'וטעם נפלא – מאת שושנה ברוך
המרכיבים-
10 תפו'א חצויים לחצי ללא קילוף (בעדיפות של הדוד משה גורמה)
רוטב מעל התפוחי האדמה
1 כוס שמן זית
כפית מכל מרכיב
מלח גס
פלפל שחור גרוס
1 כף שום כתוש
2 כפיות אבקת מרק בצל
ההכנה –
הכי פשוט שיש
להכניס הכל לבלנדר
להפעיל כ- 2 דק בפולסים
למרוח בערך כף מהנוזל. מעל כל חצי תפו'א
להניח בתבנית נייר אפייה מעל ורדיד אלומיניום לאיטום מלא
כ 85 דק 200 מעלות בסוף לחשוף גריל 10 דק
יוצא מושלם