לאפות תוצרת בית
הכי טעים וטרי שיש
וכמובן קל להכנה
לאפות ביתיות מתכון באדיבות – גילה מוגמי
המרכיבים-
4 כוסות קמח
כף וחצי שמרים יבשים
כף דבש
3 כפות שמן זית
חצי כוס מי סודה
כוס מים פושרים
חצי כף מלח
ההכנה –
להכניס למיקסר את המרכיבים וללוש היטב כ- 10 דקות על מהירות נמוכה עד לקבלת בצק רך ונעים
להתפיח שעה למנוחה.
וליצור כדורים בינוניים ולהניחבצד בכיסוי, רבע שעה
לרדד על כדור לעיגול גדול דק
לחמם מולטי שף(אפשר גם במחבת טפלון עבה רגילה) ולהפוך צד (אין צורך לשמן את המחבת)
בהצלחה