ספגטי ברוטב אדום מבושל יחד עם הרוטב הכל באותו הסיר.
המנה הכי פשוטה שלא תדמיינו כמה קל להכין אותה.
ספגטי מבושל בתוך הרוטב הכינה מתכון מאת
תמר גנור
המרכיבים –
בצל קצוץ
3 עגבניות אדומות
3 שיני שום
קופסת רסק בינונית
פפריקה
עלי בזיליקום
מלח,
מעט סוכר
פלפל
ההכנה –
לטגן בצל בשמן זית להוסיף 3 עגבניות מגורדות
3 שיניי שום, לטגן ביחד להוסיף קופסת רסק עגבניות בינונית או 2 קטנים, פפריקה בזיליקום טרי או יבש, מלח פלפל , מעט סוכר, להוסיף מים רותחים לכמות גדולה.
לתת לרוטב לרתוח.
להוסיף לתוך הרוטב חבילת פסטה או ספגטי לכסות לערבב מידי פעם.שזה חצי מבושל לכבות את האש להשאיר בסיר סגור עוד 20 דקות