עוגת שוקולד ממש גבוהה וטעימה
איך להצליח להכין כזאת
מתכון מאת ליאת אזולאי
המרכיבים-
נמדד בכוס מדידה חד פעמי קר
6 ביצים
1 כוס סוכר
1 אפיה
3/4 כוס שמן
1 וחצי כוסות קמח
2 כפות גדושות קקאו
2 כפות שוקולית
1 כוס נס קפה חם
אופן הכנה –
להקציף חלבונים עם כוס סוכר לקצף יציב
בקערה נפרדת לערבבאת כל היבשים יחד.
להוסיף את החלמונים לקציפת החלבונים במהירות איטית.
להוסיף את הנס והשמן בהדרגה.
בסוף להוסיף את הקמח בשני סיבובים במיקסר ואחר כך להמשיך עם לקקן בתנועות עטיפה לא לשבור את הקרם..
את העוגה אפיתי בתבנית קפיצית גבוהה 24
חום 170 בערך 50 דקות…בהצלחה.
כוס מדידה חד פעמי קר.
תפסה גובה עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית