עוגת תפוחים וקינמון טעימה בטירוף

עוגת תפוחים מושלמת וקלה להכנה!

והיא פרווה ומושלמת לשבת!!!

מתכון באדיבות ליאל בן דוד בדש

תבנית 24-26 קפיצית או 2 תבניות אינגליש

המרכיבים –
לתפוחים:
5-6 תפוחים חותכים לקוביות ואפשר גם לפרוסות .(אני סידרתי חתיכות פרוסות דק מעל)
שמים בקערה, על התפוחים לשים כפית גדושה קינמון,2 כפות סוכר לבן ,כף סוכר חום ולערבב היטב.
לעוגה:
4 ביצים.
½ כוס סוכר לבן.
½ כוס סוכר חום.
½ כוס מים.
1 כוס שמן.
כפית גדושה קינמון.
1 אבקת אפיה.
1 סוכר וניל.
½ כפית אבקת סודה לשתיה.
2 ורבע כוסות קמח.

את כל המצרכים לעוגה נערבב יחד היטב עד שנגיע למרקם חלק ללא גושים.
נוסיף את התפוחים שהכנו עם הסוכר והקינמון , נ

שמן את התבנית ונשפוך את הבלילה לתבנית , ואפשר לסדר מעל תפוחים פרוסים דק .
לאפות על 160-170  מעלות בערך חצי שעה או יותר עד שקיסם יוצא יבש ,

לפני ההגשה לפזר אבקת סוכר ,

להכין קפה שווה, תהנו תשתפו אוהבת ❤️

11 תגובות

  1. הגיע הזמן לאור ועידת האקלים למצוא דרך להשתמש בכוסות מידה סטנדרטיות. וכמה שיותר מהר יותר טוב

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *