תפוח אדמה בתנור ממכרים ביותר – עם קצוות שרופים ופריכים במיוחד

סמדר חי
תפוח אדמה בתנור הממכרים ביותר
האיזון המושלם של מתוק ומלוח עם קצוות פריכים במיוחד
לא תוכלו להפסיק לאכול אותם.
הכי קל והכי טעים שיש ???
מתכון מאת סמדר חי – תודה על שיתוף המתכון בקבוצה – הסודות של אמא
המרכיבים-
5 תפוח אדמה גדולים (שיהיו באותו גודל )
2 תפוח אדמה מתוקים גדולים
כפית קליפת לימון מגוררת
חצי בצל מגורד
כף שטוחה כורכום
כף מרק עוף
כף דבש
כפית פלפל שחור
כף סוכר
כפית שטוחה מלח
3 כפות שמן קנולה
רבע כוס שמן זית
רבע כוס מים חמים
 ההכנה –
בקערה גדולה לשים את התבלינים,הסוכר המים ,השמן,
הקליפת לימון מגוררת והבצל המגורד לערבב היטב
ולהניח בצד. מקלפים את התפוח האדמה וחותכים
בסכין חדה לפרוסות עבות (אני השתמשתי בסכין פסים
רק ליופי ) לשים את התפוח אדמה בקערת המרכיבים
שהנחנו בצד לערבב היטב ולסדר בתבנית אחת על השניה
כמו בתמונה. אופים בתנור בחום של 200 מעלות כשעה

עד להזהבה יפה ולהמשיך לאפות עוד חצי שעה

על – 170 מעלות (לבדוק עם מזלג עם זה ננעץ בקלות )
בהצלחה ❤

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *