להכין שווארמה בבית זה חוויה – מתכון קל פשוט וטעים ממש חלום.
*שווארמה ביתית* – מתכון באדיבות נועם זיגדון
המרכיבים-
1 קילו שווארמה נקבה (אם לא מצאתם תכינו עם פרגיות)
50 גר' שומן כבש – מומלץ
½ כף תבלין בהרט
½ כף חוואיג' למרק
¼ כפית פלפל שחור
¼ כף מלח
¼ כוס שמן
מכינים בקלות בבית – שווארמה של דוכנים
ההכנה –
שוטפים ומנקים את השווארמה
(משאירים שלמים)
מתבלים בתבלינים ,מורחים היטב מכל הצדדים
מחממים מחבת טפלון או פלאנצ'ה
מוסיפים את השומן הכבש
צולים את חתיכות הפרגית השלמות כ 2-3 דקות מכל צד.
מוציאים לקרש חיתוך
פורסים לפרוסות דקות דקות
מחזירים למחבת לעוד כמה דקות עד שהבשר נצלה היטב אך לא מתייבש
מומלץ לאכול עם באגט לאפה או פיתה
באהבה נועם זיגדון