עוגת ג'רבו הונגרית מדהימה
מתכון מאת חגית אלקבץ
המרכיבים-
2 כוסות קמח + 3 כפות,
125 גרם נטורינה מומסת
, ביצה,
חלמון,
3/4 כוס סוכר,
חצי כוס קצפת צימחית,
כפית שמרים,
1 סוכר ווניל,
גרידת לימון,
קורט מלח,
ההכנה –
ללוש את כל המרכיבים במיקסר לבצק חלק.
ולקרר חצי שעה במקרר
מילוי –
לטחון בערך 200 גרם אגוזי מלך ולשים בצד.
להכין צנצנת ריבת משמש או כל ריבה שאוהבים.
לחלק את הבצק ל 4.
כל חלק לרדד לפי גודל התבנית בדיוק לעלה דק. למרוח ריבה ולפזר אגוזים טחונים. להניח עלה שני ושוב לחזור על הפעולה… לסיים עם עלה בצק רביעי. לאפות בערך 50 דקות. 170 מעלות
הציפוי -גנאש שוקולד
להמיס 100 גרם שוקולד
עם 2 כפות שמן או נטורינה ולמרוח על העוגה
2 תגובות
נראה טעים. האם אפשר ללמוד בלי מיקסר??
כן