באדיבות – יונית ולס
חיתוכיות פריך שוקולד וחלבה/ יונית ולס
מרכיבים-
בצק:
2.5 כוסות קמח
3/4 כוס סוכר
1 אפיה
200 גר מחמאה/חמאה
2 חלמונים
כף יין
תערובת שוקולד:
250 גר שוקולד מריר
חצי כוס סוכר
150 גר מחמאה
2 כפות נס קפה
4 חלמונים
לקצף-
חלבונים +חצי כוס סוכר
הציפוי:
100 גר חלבה
3 כפות סוכר
3 כפות קקאו
50 גר מחמאה/חמאה
1/4 כוס מים
2 סוכר וניל
ההכנה –
הבצק – לעבד כל החומרים יחד לבצקבמעבד מזון או ביד – ולשטח בתבנית.
תערובת השוקולד –
להמיס בסיר .שוקולד ,סוכר,מחמאה,ונס קפה.
להוסיף 4 חלמונים לערבב היטב
לקרר מעט.
להקציף 6 חלבונים+ חצי כוס סוכר
לקצף יציב
ולקפל לתערובת השוקולד.
ליצוק מעל הבצק ולאפות 25 דק על 180.
להכין הציפוי:
100 גר חלבה
3 כפות סוכר
3 כפות קקאו
50 גר מחמאה
1/4 כוס מים
2 סוכר וניל
לבשל הכל ביחד ולמרוח שכבה דקה על העוגה