קציצות עוף מקורמלות – ענת חרבי
הכינה לפי מתכון של שרית
המרכיבים-
חצי קילו חזה עוף
ביצה
3 כפות פירורי לחם
כוסברה קצוצה
בצל מגורד
מלח
פלפל שחור
כמון
בהרט
פפריקה
לרוטב-
5 בצלים פרוסים
6 שיני שום
כפית כורכום
חצי כפית סוכר חום
חצי כפית חוויאג' למרק
מעט כמון
חצי כפית קינמון
מלח
פלפל שחור
ההכנה –
מערבבים את כל חומרי הקציצות בקערה ומניחים בצד
בסיר שטוח ורחב מטגנים בשמן את רצועות הבצל עד קירמול והזהבה.
מוסיפים את השום ומערבבים מוסיפים כ- 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את התבלינים ומערבבים.
יוצרים כדורים בגודל הרצוי,
מומלץ להרטיב את הידיים. מניחים בסיר את הקציצות אחת ליד השנייה.
מבשלים בערך 40 דקות.
2 תגובות
יש אפשרות עם בשר טחון במקום עוף טחון
בהחלט