קציצות עוף בבצל מקורמל – זה טעים אש

קציצות עוף מקורמלות – ענת חרבי

הכינה לפי מתכון של שרית

 

המרכיבים-

חצי קילו חזה עוף

ביצה

3 כפות פירורי לחם

כוסברה קצוצה

בצל מגורד

מלח

פלפל שחור

כמון

בהרט

פפריקה

לרוטב-

5 בצלים פרוסים

6 שיני שום

כפית כורכום

חצי כפית סוכר חום

חצי כפית חוויאג' למרק

מעט כמון

חצי כפית קינמון

מלח

פלפל שחור

ההכנה –

 

מערבבים את כל חומרי הקציצות בקערה ומניחים בצד

בסיר שטוח ורחב מטגנים בשמן את רצועות הבצל עד קירמול והזהבה.

מוסיפים את השום ומערבבים  מוסיפים כ- 3 כוסות מים ומביאים לרתיחה.

מוסיפים את התבלינים ומערבבים.

יוצרים כדורים בגודל הרצוי,

מומלץ להרטיב את הידיים. מניחים בסיר את הקציצות אחת ליד השנייה.

מבשלים בערך 40 דקות.

 

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *