פסטלים או קובה תפוחי אדמה
ממולאים בבשר טחון – גילה עדי
המרכיבים–
4 תפוחי. אדמה
כפית מלח
3 כפות קמח תפוחי אדמה
מילוי –
חצי קילו בשר טחון
4 בצלים
מעט פפריקה
בהרט
רכז רימונים/ אפשר סילאן
ההכנה –
לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה.
לצנן לגרד בפומפיה
אני מניחה לילה במקרר
למחרת להוסיף כפית מלח
3 כפות קמח תפוח"א
לעבד לבצק
למילוי
1/2 קג בשר טחון גס
4 בצלים גדולים לטגן
להוסיף את הבשר לטגן ולהוסיף
פפריקה מתוקה חריפה בהרט
2 כפות רכז רימונים
לצנן את התערובת
ליצור כדורים מהפירה ,למלא במילוי הבשר ולסגור לכדור ,לשטח.
לצפות בביצה טרופה ופירורי לחם
ניתן להקפיא לטגן ללא צורך בהפשרה
קציצות
לביבות
2 תגובות
תודה על המתכונים. כתובים ברור ומדוייק ומובן.. מתכונים נהדרים.. שמחה שאני הצטרפתי לקבוצה.תודה9❤❤❤
איזה כיף גם לנו ,תודה