פסטל תפוחי אדמה ובשר

 

גילה עדי

פסטלים או קובה תפוחי אדמה

ממולאים בבשר טחון – גילה עדי

 

המרכיבים

4 תפוחי. אדמה

כפית מלח

3 כפות קמח תפוחי אדמה

מילוי –

חצי קילו בשר טחון

4 בצלים

מעט פפריקה

בהרט

רכז רימונים/ אפשר סילאן

ההכנה

לבשל את תפוחי האדמה עם הקליפה.

לצנן לגרד בפומפיה
אני מניחה לילה במקרר
למחרת להוסיף כפית מלח
3 כפות קמח תפוח"א
לעבד לבצק
למילוי
1/2 קג בשר טחון גס
4 בצלים גדולים לטגן
להוסיף את הבשר לטגן ולהוסיף
פפריקה מתוקה חריפה בהרט
2 כפות רכז רימונים
לצנן את התערובת
ליצור כדורים מהפירה ,למלא במילוי הבשר ולסגור לכדור ,לשטח.
לצפות בביצה טרופה ופירורי לחם
ניתן להקפיא לטגן ללא צורך בהפשרה

קציצות

לביבות

2 תגובות

  1. תודה על המתכונים. כתובים ברור ומדוייק ומובן.. מתכונים נהדרים.. שמחה שאני הצטרפתי לקבוצה.תודה9❤❤❤

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *