מחית פיסטוק 100% טבעית!
Linoy Kimron
המרכיבים:
200 גרם פיסטוקים לא קלויים
חצי כוס מים
כף שמן קנולה
2 כפות אבקת סוכר (לא חובה)
לא לדלג על שלבים!
ההכנה –
משרים פיסטוקים ללא הקליפה במים רותחים כ2 דקות.
מוציאים למגבת ומשפשפים בכדי שתצא הקליפה.
(זו הפעולה שמשאירה את המחית ירוקה)
מחכים לקירור מלא של הפיסטוק.
מעבירים לנינג'ה-מעבד מזון /בלנדר ביחד עם שאר המרכיבים ,
אבקת הסוכר היא נטו להמתקה ולכן לא חובה למי שלא מעוניין.
יקח כמה דקות אך לבסוף תהיה לכם מחית מהממת שתוכלו להוסיף לגלידות,עוגות, מקרונים וכו!
תודה לינוי על המתכון המהמם הזה