הסופגניות שלי – בלי הרבה פוזות!!
הכי פשוט הכי טעים עם ריבה אדומה ואבקת סוכר
קבלו מתכון באהבה- באדיבות שרון שבתאי דרי
המרכיבים-
קילו קמח,
5 כפות סוכר,
2 כפות שמרים,
כפית מלח,
חצי כוס שמן,
2 וחצי כוסות מים פושרים (חד פעמי קר),
3 ביצים,
2 כפות ערק.
מילוי-
ריבה אדומה ואבקת סוכר
ההכנה –
ללוש היטב במיקסר, אם חסר מים להוסיף טיפה. להתפיח פעמיים – שעה, להוריד נפח ושוב חצי שעה.או יותר.
לשקול כדורים של 60 גרם (אני שוקלת) ולהניח על ריבועי נייר אפייה.
לכסות עם מגבת ולהתפיח שוב. חצי שעה תלוי בטמפרטורת החדר.
לחמם שמן ל 150 מעלות (אני עובדת עם מד חום שלא ייצא בצק בפנים) ולטגן.
לא בשמן עמוק כדי שייצא פס לבן.
לאחר שהסופגניות מתקררות להזריק מלא ריבה אדומה ולפזר אבקת סוכר
בהצלחה!!
2 תגובות
האם יוצא עדיין טעים בלי 2 כפות ערק ?
כן אין לזה טעם