הסופגניות האלה בלי הרבה פוזות – פשוטות וטעימות!

שרון שבתאי דרי
הסופגניות שלי – בלי הרבה פוזות!!
הכי פשוט הכי טעים עם ריבה אדומה ואבקת סוכר
קבלו מתכון באהבה- באדיבות שרון שבתאי דרי 
המרכיבים- 
קילו קמח,
5 כפות סוכר,
2 כפות שמרים,
כפית מלח,
חצי כוס שמן,
2 וחצי כוסות מים פושרים (חד פעמי קר),
3 ביצים,
2 כפות ערק.
מילוי-
ריבה אדומה ואבקת סוכר
ההכנה –
ללוש היטב במיקסר, אם חסר מים להוסיף טיפה. להתפיח פעמיים – שעה, להוריד נפח ושוב  חצי שעה.או יותר.
לשקול כדורים של 60 גרם (אני שוקלת) ולהניח על ריבועי נייר אפייה.
לכסות עם מגבת ולהתפיח שוב. חצי שעה תלוי בטמפרטורת החדר.
לחמם שמן ל 150 מעלות (אני עובדת עם מד חום שלא ייצא בצק בפנים) ולטגן.
לא בשמן עמוק  כדי שייצא פס לבן.
לאחר שהסופגניות מתקררות להזריק מלא ריבה אדומה ולפזר אבקת סוכר
בהצלחה!! ???

הסופגניות האלה בלי הרבה פוזות – פשוטות וטעימות!

2 תגובות

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *