קדרת עוף צלוי עם סלרי ושומר
מתכון באדיבות יפה ונונו
המרכיבים –
בערך 6 חלקי עוף כרעיים או פולקע
כף כורכום
פלפל שחור
מלח
חבילה סלרי
2 שומרים
ההכנה –
אני מטגנת את חלקי עוף עד השחמה.
מוסיפה כורכום , ותבלינים . (אפשר גם אחרים ). מוסיפה את הסלרי פרוס ושומר פרוס. מוסיפה מים בערך כוס או קצת יותר.
מבשלת על להבה גבוהה ואחרי 10 דקות על להבה נמוכה לאט לאט זה הכי טעים שעה או יותר
אפשר להזהיב בתנור לקראת הסוף
8 תגובות
בוקר טוב,
האם אין צורך להוסיף מים?
תודה,
אילה
כן מוסיפים כמו בכל תבשיל
ב"ה
אין כוס או 2 מים לכיסוי? זה יישרף בלי.לא רשום במתכון
תודה
כן אתקן
היי,
אין צורך להוסיף מים? ואם כן כמה ? תודה
שיכסה את התבשיל
כדאי להוסיף חצי כוס מים לרוטב וגם כדאי שלא ישרף וידבק לסיר
ברור לפי צורך