עוגת גבינה קרה מתכון באדיבות תכלת אזולאי
מהקבוצה המטבח של תכלת
המרכיבים–
250 מל שמנת מתוקה
3 כפות אבקת סוכר
2 כפות אינסטנט פודינג וניל
750 גרם גבינת שמנת
כפית שטוחה ג'לטין + חצי כוס מים רתוחים.
לתחתית:
300 גרם
ביסקויטים/ עוגיות חמאה/ עוגיות שמפיין
לציפוי
חבילת ג'לי תות
תותים, פירות יער.
ההכנה:
במג'ימיקס לטחון את העוגיות ולהוסיף כף חמאה ורבע כוס חלב.
להעביר לתבנית ולהדק הייטב, להכניס למקרר
לעוגה:
לערבב ג'לטין עם מים רתוחים להניח בצד להתקרש.
להקציף שמנת עם אבקת סוכר ו פודינג וניל
להקציף עד קבלת מרקם כמו יוגורט.
להוסיף את הג'לטין שהתקרש, להוסיף את הגבינה ולהקציף כדלוש דקות במהירות איטית.
להוציא את התבנית מהמקרר, ליצוק מעל התחתית את הבלילה ולהקפיא.
לאחר 5 שעות מינימום
להכין ג'לי תות לפי ההוראות שעל האריזה.
לעטר בפירות.ולהכניס למקרר