חמין חיטה טעים ומיוחד – תמונה באדיבות ציפורה דרור
המרכיבים-
קילו בשר לבישול ארוך (אפשר גם עוף)
עצמות מוח מומלץ
כף פפריקה מתוקה וגם קצת חריפה
כף גדושה רסק עגבניות
קופסה עגבניות מרוסקות
כוס וחצי חיטה מושרית לילה ומסוננת
4 תפוחי אדמה חתוכים
3 שיני שום כתושות
מלח
פלפל שחור
ביצים קשות
ההכנה –
לטגן בסיר את הבשר ולהוסיף תבלינים עגבניות ,תפוחי אדמה ורסק.
להוסיף חיטה ומים רותחים לכיסוי. בזמן הבישול להוסיף מים במידה וחסר.
לבשל על הגז שעתיים ולהעביר לפלטה שבת. עם ביצים מלמעלה.